PRODUKTNYHET: Liten klaviatur från Arturia

PRODUKTNYHET: Liten klaviatur från Arturia

Är du i behov av en smidig och lätt klaviatur, utan att behöva tumma på kvalitet och funktioner allt för mycket, är kanske Arturia Microlab Keyboard något för dig.

Arturia Microlab Keyboard är en kompakt klaviatur med 25 anslagskänsliga tangenter, som trots sitt lilla format ska ge en bra spelkänsla. Vi återfinner även sex reglage och knappar för bland annat oktavering, sustain, pitch och modulation. Klaviaturen kopplas enkelt in och strömförsörjs via den inbyggda USB-kabeln, inga drivrutiner krävs. Microlab Keyboard finns i tre färger, svart, blå och gul. Klaviaturen levereras med mjukvarusynten Analog Lab Lite, den virtuella flygeln UVI Grand Piano Model D, samt en bantad version av Bitwig Studio.

Pris: cirka 1 000 kronor
Tillverkare: Arturia, www.arturia.com

PRODUKTNYHET: Plugin Alliance lanserar prenumerationsformat

PRODUKTNYHET: Plugin Alliance lanserar prenumerationsformat

PRODUKTNYHET: Roland återupplivar Grooveboxen

PRODUKTNYHET: Roland återupplivar Grooveboxen