PRODUKTNYHET: Plugin Alliance lanserar prenumerationsformat

PRODUKTNYHET: Plugin Alliance lanserar prenumerationsformat

Även mjukvarusammanslutningen Plugin Alliance har hoppat på prenumerationståget. Från och med nu kan du – mot en viss avgift – få tillgång till en mängd mjukvaror från 28 olika utvecklare inom musikindustrin.

Det första alternativet är deras MEGA Bundle och där hittar du dryga hundratalet pluggar från företag som SSL, Ampeg, Brainworx, Focusrite, med flera. Du kan välja att betala per månad, eller betala i förskott för ett helår. Bland pluggarna hittar du emuleringar av mixerbord från SSL och Focusrite, Masteringverktyg från Brainworx, virtuella instrument från DS Audio, och Brainworx, ett dussintal emuleringar av förstärkare från ENGL, DIEZEL, Chandler, och Ampeg, kompressorer från Shadow Hills, Purple Audio, Vertigo, ACME, elysia och mycket mer. Pluggarna finns för både Mac och PC, och som VST 2/3, AAX och AU, och de kan auktoriseras via nätet för upp till tre datorer samtidigt.

Pris: 24:99 dollar/månad, eller 249:99 dollar/år.
Tillverkare: Plugin Alliance, www.plugin-alliance.com

Arturia släpper 3 Delays You’ll Actually Use

Arturia släpper 3 Delays You’ll Actually Use

PRODUKTNYHET: Liten klaviatur från Arturia

PRODUKTNYHET: Liten klaviatur från Arturia