Arturia släpper 3 Delays You’ll Actually Use

Arturia släpper 3 Delays You’ll Actually Use

Nu har Arturia slagit till igen. Efter succén med 3 Filters, 3 Preamps, och 3 Compressors You’ll Actually Use, kommer nu den hett efterlängtade 3 Delays You’ll Actually Use.

Här har Arturia hämtat inspiration och emulerat ljudet från tre populära delay-enheter. Det blev ett klassiskt vintage tape-delay, ett ”bucket brigade” eko, och en riktigt modern design. Och det måste väl sägas: de två första har klassiska förebilder, men det tredje delayet har Arturia själva utvecklat. Och hos de här tre delayerna hittar vi allt från mättade bandekon, lo-fi soundet från en tidig analog delay-burk, och naturligtvis ett modernt delay, med modulationsmöjligheter och allt. Det första delayet har ett klassiskt space-eko, som förebild – fortfarande mycket populärt, både i studio, och hos gitarrister – och detsamma gäller bucket-brigade-varianten, som hämtat mycket från en pedal från ElectroHarmonix. Precis som tidigare är det Arturias egen TAE-teknik som är nyckeln när det gäller att emulera klassiker.

Pris: 199 dollar/Euro
Tillverkare: Arturia, www.arturia.com

Företaget MeeBlip lanserar ett portabelt MIDI-interface

Företaget MeeBlip lanserar ett portabelt MIDI-interface

PRODUKTNYHET: Plugin Alliance lanserar prenumerationsformat

PRODUKTNYHET: Plugin Alliance lanserar prenumerationsformat