Kazrog presenterar True Iron

Kazrog presenterar True Iron

Kazrog grundades av Shane McFee år 2008, och hans mål var redan från börja att kunna förse även hemstudioentusiaster med riktigt välljudande mjukvara. Kazrog har en ständigt växande katalog av intressanta, och unika pluggar i VST, AU, och AAX-formaten. Många av företagets plugineffekter är riktigt förstklassiga emuleringar av analoga förlagor. Med True Iron vill man emulera det ljudkaraktär man får fram när ljudsignaler går igenom en transformator. Tillsammans med Devin Powers tog man fram pluggen som emulerar sex klassiska linjetransformatorer, som använts i en mängd vintage studioutrustning: UTC 108 X, Malotki E4M – 4001B, Western Electric 111C, Haufe V178, Marinair LO1166/A , samt UTC O-12. Det man mest av allt velat återskapa är den värme, och den kraft, som dessa trafosar kan bidra med. True Iron har nominerats till en NAMM TEC Award.

Pris: 49:99 dollar, just nu: 39:99 dollar
Tillverkare: Kazrog, kazrog.com

Ny reverbplugin från Relab Development

Ny reverbplugin från Relab Development

Företaget MeeBlip lanserar ett portabelt MIDI-interface

Företaget MeeBlip lanserar ett portabelt MIDI-interface