Ashun Sound Machines (ASM) presenterar Hydrasynth synthesizer

Ashun Sound Machines (ASM) presenterar Hydrasynth synthesizer

Så når oss då nyheten om att en helt ny syntskapelse sett dagens ljus långt borta i det fjärran Östern. Det är Hongkongbaserade Ashun Sound Machines som med sin Hydrasynth har skapat något de kallar en ”wave morphing synthesizer with Polytouch, polyphonic aftertouch”.

Hydrasynth är något idag så ovanligt som en hårdvarusynt med en hel del nya angreppsvinklar. Bland annat har man tagit upp det många saknar hos keyboard idag, polyfonisk aftertouch. Hydrasynth kommer dels som ett 49-toners polyphonic aftertouch keyboard, med en användarprogrammerbar ribbon controller, och dels som en desktop-version, med 24 velocity-, och polyphoniskt aftertouch-känsliga pads, samt ett 19-tums rackmonteringskit. För övrigt är Hydrasynth en 8-rösters synt med 3 oscillatorer, och en unik wave-morphing syntmotor. Specarna i övrigt är näst intill överväldigande. Läs gärna mer på utvecklarens hemsida.

Förväntat pris: 1 599 dollar för keyboardversionen, 999 dollar för desktop-versionen.
Tillverkare: Ashun Sound Machines, ashunsoundmachines.com

Decent Samples Indie Guitar för Kontakt

Decent Samples Indie Guitar för Kontakt

Ny reverbplugin från Relab Development

Ny reverbplugin från Relab Development