Mixa i dina hörlurar med Waves Abbey Road Studio 3

Mixa i dina hörlurar med Waves Abbey Road Studio 3

För den som varken har de perfekta monitorerna, eller ett bra lyssningsrum har Waves en praktisk lösning. Man erbjuder en återskapad version av den akustiska närmiljön man annars hittar i kontrollrummet på Abbey Roads Studio 3.

Fördelen är förstås att man får en akustisk referens som är bland de bästa som finns för närvarande. Appen Abbey Road Studio 3 erbjuder dig den akustiska miljön som använts för att mixa och remixa plattor med the Beatles, Pink Floyd, Radiohead, Amy Winehouse, Kanye West, Lady Gaga, Florence + the Machine, och många fler. Du kan välja mellan Studio 3:s tre olika uppsättningar av högtalare – och detta direkt i din dator. Med Wavespluggen Abbey Road Studio 3 har du den optimala referensmiljön för att mixa med hörlurar, och samtidigt få en utmärkt uppfattning om hur mixen kommer att låta i ett bra monitorhögtalarsystem. Du kan även mixa i surround – både 5.1 och 7.1 – i dina lurar.

Pris: 199 dollar (just nu 99,99 dollar)
Tillverkare: Waves, www.waves.com

Nya förstärkare från Overloud

Nya förstärkare från Overloud

Decent Samples Indie Guitar för Kontakt

Decent Samples Indie Guitar för Kontakt