IK Multimedia slår ett slag för MODO DRUM

IK Multimedia slår ett slag för MODO DRUM

Efter 11 års forsknings-, och utvecklingsarbete kan nu IK Multimedia släppa MODO DRUM, ett komplett trumprogrammeringsverktyg, som enligt tillverkaren kan lova en helt ny nivå av realism.

Som efterföljare till MODO BASS erbjuder MODO DRUM tio olika modellerade trumset med en mängd redigeringsmöjligheter. Man kan variera egenskaper som materialet i trumstommarna, typen av skinn, den virtuella trummisens spelstil, etc. Tillverkaren har använt en modelleringsteknik, som bygger på en kombination av modal syntes och avancerad sampling, och resultatet lär bli ett ovanligt realistiskt trumsound. Bland seten hittar vi trummor av allt från lönn till exotisk bobinga, och de ska kunna användas till alla möjliga musikgenrer, från jazz till grunge. I appen hittar man även en inbyggd mixer och fler än 1 400 färdiga grooves.

Pris: nu 299,99 dollar (Normalpris: 399,99, dollar).
Tillverkare: IK Multimedia, www.ikmultimedia.com

Nu släpper Behringer sin K-2 Synthesizer

Nu släpper Behringer sin K-2 Synthesizer

Nya förstärkare från Overloud

Nya förstärkare från Overloud