PRODUKTNYHET: Mini-PA med Bluetooth från Alto

PRODUKTNYHET: Mini-PA med Bluetooth från Alto

Alto lanserar ett bärbart och trådlöst PA för mindre spelningar och andra tillfällen där man kan behöva förstärkning utan att vara beroende av ström eller kablage.

Alto UBER FX är ett kompakt PA-system, med inbyggt laddningsbart batteri som klarar upp till 45 timmars kontinuerlig drift på en laddning. UBER FX kommer med två kombijack för både linje- och mikrofonsignal, separat eq för varje kanal, samt femton inbyggda effekter. Det går även att strömma musik via bluetooth, och behövs det ström till bluetooth-enheten finns det en USB-port att tillgå. UBER FX är bestyckad med ett baselement på åtta tum samt en diskant på tre tum, och har en maxeffekt på 100 watt. Systemet är även lätt att transportera då UBER FX har både inbyggda hjul och teleskophandtag.

Pris: 2 500 kronor
Tillverkare: Alto, www.altoproaudio.com

PRODUKTNYHET: Tre nya högtalare i Genelecs The Ones-serie

PRODUKTNYHET: Tre nya högtalare i Genelecs The Ones-serie

PRODUKTNYHET: Auto-Tune Artist ersätter Auto-Tune Live

PRODUKTNYHET: Auto-Tune Artist ersätter Auto-Tune Live