Prenumerera på MM

Inkluderat i alla erbjudanden är en digital prenumeration som innehåller alla nya nummer samt ett bibliotek av äldre upplagor som sträcker sig flera år tillbaka och som du kommer åt via din telefon, läsplatta eller dator. Mer information om hur du läser tidningen digitalt hittar du här.

Inkluderat i alla erbjudanden är 12 nummer av den tryckta tidningen samt två digitala specialnummer.

 

Studiohörlurarna ATH-M50X har 45 mm neodymium-element med rejäl dynamisk bas, öppet och mjukt mellanregister samt luftig diskant. Detta är 2000-talets populäraste hörlur!

Audio-Technica hörlur ATH-M50X

Pris: 1484:-

ATH-M20X är instegsmodellen till Audio-Technicas uppskattade M-serie och erbjuder bland det bästa ljudet i prisklassen. Den omslutande designen innebär minimalt ljudläckage. Dessutom är de väldigt bekväma.

Audio-Technica hörlur ath-m20x

Pris: 934:-

Audix OM2 är en dynamisk sångmikrofon som passar bra för både live- och studiobruk.

Audix sångmikrofon

PRIS: 1048:-

PW-G-15 är en 4,5 meter lång instrumentkabel med bland annat partvinnade ledare, dubbel skärm "Heavy Duty" skärmstrumpa av koppar och 24 karat guldplätterade kontakter med färgringar för enkel identifiering.

Planet Waves-kabel

Pris: 599:-

Blackstar Fly 3 är en 3 watts-miniförstärkare med två kanaler och inbyggt digitalt Tape Delay. Ljudet är förbluffande stor i förhållande till hur liten den är och ger ifrån sig ett äkta Blackstar-sound.

Blackstar Fly 3

Pris: 1074:-

Boken om Liveljud är den perfekta följeslagaren för den som vill lära sig om liveljud eller som redan arbetar med det.

Boken om liveljud

Pris: 599:-