UTE NU: Musikermagasinet Januari

UTE NU: Musikermagasinet Januari

Vi inleder det nya magasinåret med stor testsektion och en matnyttig guide signerad vår guru Gunnar E Olsson.

Varmt välkommen till ett nytt år med Musikermagasinet. I 2018 års första magasin kan du ta del av vår granskning av flera tester i både hård- och mjukvaruform. Bland dessa finner du stortestet av Yamahas elbasserie BB, sE Electronics småmembransmikrofon sE8 och TC Electronics Vintage Guitar Pedal Bundle.

I featuresektionen har vi äran att åter presentera experten Gunnar E Olsson, som här i del två av den djupgående artikelserien Vintage eller Fake? ger dig riktigt värdefulla tips i vintage-gitarrsvängen.

Trevlig läsning!

MM TIPSAR: Lär dig ackordprogressionen använd av giganterna

MM TIPSAR: Lär dig ackordprogressionen använd av giganterna

LISTA: 20 fantastiska album från 2017, del 2

LISTA: 20 fantastiska album från 2017, del 2