PRODUKTNYHET: Blackstar HT Venue MKII

PRODUKTNYHET: Blackstar HT Venue MKII

Andra generationen av gitarrförstärkarserien förses med rikare ton- och anslutningsutbud.

Vad som gjorde att musiktidningarna föll för HT Venue-serien, premiärlanserad under NAMM 2010, var dess fylliga ljud, simpla manövrering och täckande av i stort sett alla genrer – allt till ett inte helt förödande pris. Prissatta i enlighet med originalen, hävdar man att ribban i och med släppet av andra generationens utgåva, HT Venue MKII, satts ännu högre.

Blackstar HT Venue Stage 100 MKII

Blackstar HT Venue Stage 100 MKII

Nya funktioner man bestyckat de fem tillskotten med är bass- och treble-kontroll samt voice-switch till clean-kanalerna, mer responsiv overdrive, möjlighet att använda fotswitchen i samtliga lägen – inkluderat fotswitch-boost på alla kanaler, och ställbar output ned till tio procent utav den maximala uteffekten. På baksidan ryms även en reverb-switch. Vad beträffar nya anslutningsmöjligheter hittar vi USB och XLR DI.

En titt på 100-wattstoppen Stage 100:s baksida. 

Modellerna som ingår i HT Venue MK II är HT Club 40, HT Club 50H, £599, HT Stage 60 112, HT Stage 60 212, HT Stage 100H, HTV-112, HTV-212, HTV-412A och HTV-412B.

Vad tror du, kan dessa vara något i hästväg?

PRIS: FRÅN 119 TILL 849 PUND
TILLVERKARE: BLACKSTAR AMPLIFICATION, WWW.BLACKSTARAMPS.COM

PRODUKTNYHET: Presonus Quantum 2

PRODUKTNYHET: Presonus Quantum 2

PRODUKTNYHET: Roli Lightpad Block M

PRODUKTNYHET: Roli Lightpad Block M