PRODUKTNYHET: Presonus Quantum 2

PRODUKTNYHET: Presonus Quantum 2

Lanserar kompakt version av det i somras släppta tillika blixtsnabba ljudkortet Quantum.

Minns du Quantum? Ljudkortet som beskrivs av Presonus som världens i dag snabbaste. Nu kommer den betydligt mindre syskonvarianten, Quantum 2. 

Vad beträffar prestandan hos minstingen (22 in/24 ut) kontra det större flaggskeppet (26 in/ 32 ut), viker man enligt utskicket inte en tum den här gången heller. Likt föregångaren är den försedd med converters i kalibern 24-bit/192 kHz och 120 dB dynamiskt omfång. De två combojacken på fronten (mick/instrument) och de två på baksidan (mick/line) är även här utrustade med digitalt manövrerade XMAX-preamps och +48-volts fantomattning.

Quantum

Quantum 2

Tar vi en närmare titt på anslutningsmöjligheterna, är det förstås här vi märker av den stora skillnaden. Utöver att det erbjuds en i stället för två hörlursportar och inga Main Out-portar, ryms där bak fyra TRS-portar, S/PDIF (in/ut), MIDI (in/ut), ADAT Optical och BNC Word Clock. Samma utbud, dock något färre till antalet. 

PRIS: EJ FASTSTÄLLT
TILLVERKARE: PRESONUS, WWW.PRESONUS.COM

PRODUKTNYHET: Yamaha Genos

PRODUKTNYHET: Yamaha Genos

PRODUKTNYHET: Blackstar HT Venue MKII

PRODUKTNYHET: Blackstar HT Venue MKII