PRODUKTNYHET: Presonus StudioLive AR22 [VIDEO]

PRODUKTNYHET: Presonus StudioLive AR22 [VIDEO]

Mixer, USB-ljudkort och SD-kortinspelning i ett och samma paket. 

En 22-kanals mixer med ett 24-bits/96 kHz USB-ljudkort (2.0) och SD-kortläsare för inspelning av två spår eller uppspelning av 32 GB (MP3 och WAV) – för ett tämligen resonligt pris, dessutom. Presonus StudioLive AR22 har nog potential att uppmärksammas av band som står inför köpet av första mixerbordet. 

Så, vad får man mer för det satta priset på 800 dollar (drygt 6 500 kronor)? Jo, bland annat får man 16 stycken klass A-preamps och 26 analoga line-ingångar. Kanalerna, som är uppdelade i tolv stereo och fyra mono, är försedda med en 60-millimeters regel, low cut-filter, mute, panorering och solo. 

Är man i behov av att spela upp ljud från fyra stereokällor samtidigt, står dess Super Channel till tjänst.

PRIS: 800 DOLLAR
TILLVERKARE: PRESONUS, WWW.PRESONUS.COM

PRODUKTNYHET: Roli Lightpad Block M

PRODUKTNYHET: Roli Lightpad Block M

GUIDE: Bygg din egen gitarrpedal, del 1

GUIDE: Bygg din egen gitarrpedal, del 1