Utmärkta parhästar för pedalbordet [VIDEO]

Utmärkta parhästar för pedalbordet [VIDEO]

Två rörförsedda combo-förstärkare är det som nu tagit sig in i Orange-sortimentet. Medan 30W-historien (2x15W) Rocker 32 inhyser två 10”-högtalare, stereoeffekt-loop, wet/dry-effekter och är nedställbar till halv effekt, kommer Rocker 15 med en 10”-högtalare, effektloop och effektomkoppling mellan 0,5, 1, 7 och 15W.

Rörmässigt har man packat in fyra EL84:or och sex 12AX7:or i 32:an, och två EL84:or samt fyra 12AX7:or i 15-varianten. Gemensamt för båda är en helrörs signalväg med två kanaler, Natural och Dirty, där man kan välja mellan en snällare eller en råare ton.

Pris: Rocker 32: 1 099 dollar, Rocker 15: 799 dollar

Tillverkare: Orange Amps, www.orangeamps.com

SL-bastoppen nu i portabelt format [VIDEO]

SL-bastoppen nu i portabelt format [VIDEO]

Slate Digital vill revolutionera musikproduktionsvärlden [VIDEO]

Slate Digital vill revolutionera musikproduktionsvärlden [VIDEO]