MM TIPSAR: Se vad Joe Satriani har i riggen

MM TIPSAR: Se vad Joe Satriani har i riggen

Med sitt 16:e studioalbum runt knuten passar vi på att gräva fram Premier Guitars genomgång av Joe Satrianis rigg från 2011. 

Det börjar närma sig releasedags för den slipade gitarristen Joe Satrianis album What Happens Next, spikat till den 12 januari. Tolv låtar instrumentalrock är det som väntas av den nu 61-årige virtuosen. Och med sig har han inga mindre än Glenn Hughes på bas och Chad Smith på trummor.

Om Satrianis rigg har förändrats något sedan Premier Guitar tog en titt på den i början på 2011 är nog med största sannolikhet säkert, men en tripp tillbaka i tiden har även den sin charm. Så, med det sagt, här har ni honom!

PRODUKTDEMO: Se Damon Johnson testköra Epiphone Les Paul Custom PRO

PRODUKTDEMO: Se Damon Johnson testköra Epiphone Les Paul Custom PRO

PRODUKTNYHET: Synergy Amps laddar upp inför NAMM med Syn-1

PRODUKTNYHET: Synergy Amps laddar upp inför NAMM med Syn-1