PRODUKTNYHET: McDSP emulerar emulerade pluggar analogt

PRODUKTNYHET: McDSP emulerar emulerade pluggar analogt

Amerikanska McDSP har producerat pluggar och algoritmer för professionellt ljud sedan 1998. Nu har de samlat sin kunskap, och återskapat en del av sina algoritmer i den analoga domänen, med processorn APB-16.

McDSP APB-16 är en unik produkt. Enheten består av analoga komponenter som styrs digitalt, vilket har gjort att McDSP haft möjlighet att återskapa vissa av sina pluggar analogt. Det är alltså en analog processor som emulerar digital mjukvara som i sin tur bygger på analoga förlagor. APB-16 levereras med sex pluggar som kontrollerar den analoga hårdvaran, varav fyra är kompressorer och två är limiters. APB-16 stödjer i dagsläget endast formatet AAX och bara på Mac. Billig är den inte heller, räkna med ett pris på runt 70 000 kronor plus moms.

Pris: cirka 70 000 kronor + moms
Tillverkare: McDSP, www.mcdsp.com

PRODUKTNYHET: Brainworx Diezel Herbert virtuella förstärkartopp, nu för alla

PRODUKTNYHET: Brainworx Diezel Herbert virtuella förstärkartopp, nu för alla

PRODUKTNYHET: UAD-plattformen uppdateras med fler klassiska kompressorer

PRODUKTNYHET: UAD-plattformen uppdateras med fler klassiska kompressorer