PRODUKTNYHET: Toontrack släpper death metal-paket

PRODUKTNYHET: Toontrack släpper death metal-paket

Inspelat med Cattle Decapitations flinke batterist Dave McGraw.

Den som är bekant med den amerikanska death metal-scenen, är nog Cattle Decapitation inget främmande namn. Gruppen, som formades 1996 i San Diego, Kalifornien släppte en av 2015 års starkaste plattor inom genren, The Anthropocene Extinction. Nåväl, över till gruppens medverkande under Toontracks death metal-månad. 

Death Metal MIDI innehåller cirka 400 individuellt inspelade trumspår, signerade bandets Dave McGraw, kategoriserade i intro, vers, refräng, brygga, fill, med mera. Tempon sträcker sig från 88 till hiskeliga 260 BPM och lär nog bjuda på ett ruskigt smatter. 

PRIS: 249 KRONOR
TILLVERKARE: TOONTRACK, WWW.TOONTRACK.COM

PRODUKTNYHET: Cort fyller på Gold-serien med ny akustisk gitarr

PRODUKTNYHET: Cort fyller på Gold-serien med ny akustisk gitarr

PRODUKTNYHET: PMC introducerar tvåvägsmonitorer i lägre prisklass

PRODUKTNYHET: PMC introducerar tvåvägsmonitorer i lägre prisklass