Toontrack bjuder på trumladdning med Steve Albini i huvudrollen [VIDEO]

Toontrack bjuder på trumladdning med Steve Albini i huvudrollen [VIDEO]

Det finns hur många anledningar som helst att älska Steve Albini. Dels för sin musik i banden Big Black och Shellac, och dels för sitt jobb som producent till Pixies platta Surfer Rosa, PJ Harveys alster Rid of Me och Nirvanas In Utero. Men framför allt för sitt otroliga know-how i studion. Allt detta är nu inkluderat i Toontracks plugg Alt-Rock EZX, som spelats in i Albinis legendariska Electrical Audio-studio i Chicago.

Paketet innehåller två kompletta trumkit och cymbaluppsättningar (Ludwig Club Date & DW Collector’s Series), ytterligare fem virvlar, två bastrummor och fem cymbaler, fem percussion-instrument (inkluderat 26-tums och 29-tums Ludwig timpani-trummor) samt ett urval MIDI-grooves.

Pris: Alt-Rock EZX: 699 kronor

Tillverkare: Toontrack, www.toontrack.com

Världens mest portabla mick-preamp? [VIDEO]

Världens mest portabla mick-preamp? [VIDEO]

Distorsionspedal i nätt format

Distorsionspedal i nätt format