Seymour Duncan släpper Andromeda Dynamic Delay [VIDEO]

Seymour Duncan släpper Andromeda Dynamic Delay [VIDEO]

Kombinerar analoga och digitala simuleringar av en rad olika delay

Andromeda erbjuder digitalt och analogt simulerade versioner av delay, och de varianter som finns till förfogande inuti Seymour Duncans smått Alien-inspirerade burk är normal, ping pong, reverse och reverse pong.

Dynamic Expression-teknologin från tillverkarens burk Catalina Dynamic Chorus, som möjliggör styrning av effektparametrar med kraften i anslaget, är närvarande och kan appliceras på pedalens parametrar Mix, Modulation och Saturation. Med maskinen kommer även en Tap Tempo-switch, Tap Value-kontroll, Tap/Presets-switch och MIDI-stöd.

PRIS: 399 DOLLAR

TILLVERKARE: SEYMOUR DUNCAN, WWW.SEYMOURDUNCAN.COM

Focal introducerar CMS-studiomonitorernas ersättare: Shape

Focal introducerar CMS-studiomonitorernas ersättare: Shape

Nyfiken på hur Lundgrens gitarrmick Heaven 77 låter? [VIDEO]

Nyfiken på hur Lundgrens gitarrmick Heaven 77 låter? [VIDEO]