Positive Grid lanserar ny hårdvarupedal [VIDEO]

Positive Grid lanserar ny hårdvarupedal [VIDEO]

Precis som pluggarna Amp och FX i BIAS-sortimentet går Positive Grids nya delay-pedal i samma melodi: lekstuga i parameter-konfigurering.

BIAS Delay fungerar både som standalone eller som en del av ovanstående mjukvaror till PC, Mac (Micro-USB) och iPad (Bluetooth), eller tillsammans med programmet BIAS Pedal. I vilket fall erbjuds här närmast obegränsade möjligheter att konfigurera en uppsjö parametrar genom hela signalkedjan.

På panelen hittar vi bland annat kontrollerna Tap Tempo och en trevägs-switch som tillsammans kan ställa in bpm-delay, samt reglage för Feedback, delay-tid, Wet/Dry Mix, Reverb Level, LFO, MIDI Clock.

Men vad får man i effektväg i samband med ett köp av denna maskin? Jo, det rör sig om såväl vintage-ljud som varianter av modern tappning. Dessa består av Digital, Analog, Tape, Space, Reverse, Ping Pong, Swell, Tremolo och Reverb.

PRIS: 349 DOLLAR

TILLVERKARE: POSITIVE GRID, WWW.POSITIVEGRID.COM

Universal Audios UAD Software inne på version 9.1 [VIDEO]

Universal Audios UAD Software inne på version 9.1 [VIDEO]

IK Multimedia hyllar Fulltone med tre klassiker i mjukvaruformat [VIDEO]

IK Multimedia hyllar Fulltone med tre klassiker i mjukvaruformat [VIDEO]