PRODUKTNYHET: Steinberg släpper Nuendo 8 [VIDEO]

PRODUKTNYHET: Steinberg släpper Nuendo 8 [VIDEO]

Antalet nya inslag i Steinbergs åttonde inkarnation är ett generöst sådant.

Först ut har vi Game Audio Connect 2, som möjliggör överföring av kompositionssektioner från Nuendo som musik-segment till Wwise, inkluderat såväl ljud- och MIDI-spår som cycle- och cue-markeringar. Vill man, är det även möjligt att skapa Nuendo-projekt direkt från Wwise-segment.

Den andra stora nyheten är Direct offline processing, som nu tillåter dig att applicera dina mest frekvent använda processer och pluggar som en kedja för en eller flera klipp, helt utan att drabba processorkraften.

Vidare tillskott är Sound Randomizer, Sampler Track, MixConsole History, The Lower Zone, User Profile Manager och dedikerade punch in- och punch out-punkter. Mer info om Nuendo 8 kommer i vårt test i ett av våra höstnummer.

PRIS: 2 300 KRONOR

TILLVERKARE: STEINBERG, WWW.STEINBERG.NET

PRODUKTNYHET: Gibsons ES-335 – nu som Ultima-version

PRODUKTNYHET: Gibsons ES-335 – nu som Ultima-version

DAGENS KLASSIKER: Joni Mitchell – Blue

DAGENS KLASSIKER: Joni Mitchell – Blue