NAMM 2018: Arturia slår på stort med MiniBrute 2 och MiniBrute 2S

NAMM 2018: Arturia slår på stort med MiniBrute 2 och MiniBrute 2S

Lovar större potential vad gäller formande av ljud och toner än tidigare. 

Fem år efter introduktionen av MiniBrute är det dags för maskinens andra inkarnation.

Samtidigt som MiniBrute 2 för med sig tidigare egenskaper, exempelvis mixbara oscillatorer, Steiner-Parker-filtret och Brute Factor, ryms det desto fler nyheter till Arturias 25-tangenters analoga monosynt. Den största är att den nu har en halvmodulär arkitektur med en CV/Gate-patch-matris, vilket här innebär att du kan dirigera om den interna signalen och även experimentera i den modulära världen. På så vis lovas en större lekstuga vad gäller ljud- och tonskapande. 

MiniBrute 2S

MiniBrute 2S

Som om det inte var nog, får den också sällskap av sequencer-varianten MiniBrute 2S. Här råder samma möjligheter vad gäller modulär kreativitet, med undantag för klaviaturens frånvaro. I stället får man med ett gäng pads och, givetvis, trelagers-sequencern, som ger möjlighet att spara upp till 64 sekvenser. Även parameterautomatisering finns på plats. 

Bägge förväntas finnas i butik från och med mars månad.

PRIS: MINIBRUTE 2: 575 PUND, MINIBRUTE 2S: 599 PUND
TILLVERKARE: ARTURIA, WWW.ARTURIA.COM

NAMM 2018: Waldorfs nya STVC kombinerar Streichfett och Blofeld

NAMM 2018: Waldorfs nya STVC kombinerar Streichfett och Blofeld

NAMM 2018: Bose satsar på flexibilitet med S1 Pro

NAMM 2018: Bose satsar på flexibilitet med S1 Pro