BRANSCHNYHET: Cakewalk Sonar återuppstår

BRANSCHNYHET: Cakewalk Sonar återuppstår

BandLab förvärvar Cakewalk från Gibson

Det var många som blev förvånade när Gibson nyligen aviserade att de tänkte lägga ner Cakewalk, företaget bakom den populära mjukvaran Sonar. Men nu meddelar Singaporianska BandLab Technologies att de förvärvat delar av Cakewalk och att utvecklingen av Sonar fortsätter. Exakt vad de nya ägarna har i åtanke för Sonar är i dagsläget något oklart.

BandLab Technologies startade så nyligen som 2016 och äger förutom BandLab, en social plattform för musiker, den legendariska musiktidningen Rolling Stone samt Swee Lee, Asiens största återförsäljare av musikutrustning.

 

TEST: TC Electronic Vintage Guitar Pedal Bundle

TEST: TC Electronic Vintage Guitar Pedal Bundle

TEST: Supro 1305 Drive och Supro 1310 Harmonic Tremolo

TEST: Supro 1305 Drive och Supro 1310 Harmonic Tremolo