PRODUKTNYHET: FL Studio version 20, nu även för Mac

PRODUKTNYHET: FL Studio version 20, nu även för Mac

FL Studio släpptes första gången 1998, då under namnet Fruity Loops, ett namn de så småningom tvingades ge upp till Kellogs. Nu, 20 år senare, är FL Studio uppe i version 20 och kommer med flera nyheter, bland annat finns FL Studio äntligen för macOS.

FL Studio, som är en av världens mest populära och använda DAW, har med version 20 fått en mängd nya funktioner och verktyg. Det finns bland annat en ny funktion för att hantera taktarter, en ny ‘playlist’ som gör det möjligt att arbeta på flera versioner av samma projekt, en totalt omarbetad kod som justerar fördröjningarna i mjukvaran automatiskt, en ny ‘freeze’ funktion för att avlasta datorns processor, och inte minst, macOS support. Den nya Mac versionen är helt kompatibel med projekt från PC så länge man har samma pluggar i båda systemen.

PRIS: FRÅN 89 EURO
TILLVERKARE: IMAGE LINE, WWW.IMAGE-LINE.COM
 

REPORTAGE: Fyra musiker

REPORTAGE: Fyra musiker

TEST: Presonus Quantum 2

TEST: Presonus Quantum 2