PRODUKTNYHET: Sonar blir gratis Cakewalk exklusivt för Windows

PRODUKTNYHET: Sonar blir gratis Cakewalk exklusivt för Windows

Turerna kring Cakewalk fortsätter. För ett par veckor sedan annonserade BandLab att de tagit över företaget från Gibson, och nu återupplivas Sonar med hjälp av Microsoft under nygammalt namn, exklusivt för Windows och helt gratis.

BandLab har slagit ihop sina påsar med Microsoft för fortsatt utveckling av Cakewalk, programmet som de senaste åren gått under namnet Sonar men som ursprungligen hette just Cakewalk. I och med samarbetet med Microsoft kommer mjukvaran inom kort uppdateras med support för Bluetooth MIDI, Surface Dial och Multi-Touch. Cakewalk kommer att fortsätta vara en komplett DAW med många av de funktioner som tidigare fanns i Sonar, men till skillnad mot tidigare kommer programmet vara helt gratis. Är du nyfiken på hur nya Cakewalk fungerar så finns det en “early access” version att ladda ner från tillverkarens hemsida redan nu.

PRIS: GRATIS
TILLVERKARE: CAKEWALK, WWW.CAKEWALK.COM
 

PRODUKTNYHET: Native instruments Maschine MK3 blir kontroller för Logic

PRODUKTNYHET: Native instruments Maschine MK3 blir kontroller för Logic

PRODUKTNYHET: Dynamisk plåt för macOS

PRODUKTNYHET: Dynamisk plåt för macOS