PRODUKTNYHET: CircleFade CF12, MIDI-kontroller i lyxig förpackning

PRODUKTNYHET: CircleFade CF12, MIDI-kontroller i lyxig förpackning

Har du tröttnat på plastiga och sladdriga reglage på din MIDI-kontroller? Då kanske CF12, i aluminium och trä, är något för dig.

CF12, som är den första produkten från franska CircleFade, är en retroinspirerad MIDI-kontroller med tolv programmerbara rattar. Idén bakom CF12 är att fånga känslan, responsen och utseendet från äldre kvalitets-hifi, med gedigna vridreglage av aluminium och i en låda av trä. CF12 både strömförsörjs och skickar MIDI över USB och enligt CircleFade ska enheten vara kompatibel med alla vanligt förekommande program under Windows och Mac. CF12 existerar idag endast som prototyp men enligt tillverkaren kommer CF12 inom kort lanseras på KickStarter och kommer vid säljstart finnas i två olika färger.

TILLVERKADE: CIRCLEFADE, WWW.CIRCLEFADE.COM
PRIS: 250 EURO
 

PRODUKTNYHET: Unity Audio kompletterar sitt sortiment med en mini-monitor

PRODUKTNYHET: Unity Audio kompletterar sitt sortiment med en mini-monitor

PRODUKTNYHET: Kosmiska galenskaper från Finland

PRODUKTNYHET: Kosmiska galenskaper från Finland