PRODUKTNYHET:  Behringer släpper X-Touch One

PRODUKTNYHET: Behringer släpper X-Touch One

Behringers nya DAW-kontroller har vi inte hört om tidigare, men nu är den här. X-Touch One är tänkt att ersätta mus och tangentbord och fungerar med de flesta inspelningsprogrammen på marknaden.

Behringer X-Touch One är enligt Behringer en ‘Universal Control Surface’, alltså en kontrollyta som är kompatibel med alla möjliga program och standarder. X-Touch One fungerar på både Windows och Mac och stödjer Mackie Control och HUI protokollen, men X-Touch One kan även mappas fritt över MIDI. X-Touch One består av en motoriserad och tryckkänslig 100mm fader, en dynamisk LCD-panel, ett stort jog/shuttle-hjul, LED-belysta vridkontroller, 34 dedikerade knappar med bakgrundsbelysning, samt en 8-segments nivåmätare. Med enheten levereras även överlägg till de vanligaste inspelningsprogrammen; Logic Pro, Pro Tools, Studio One, Ableton Live, Reaper och Cubase.
 

Pris: 1 675 Kronor
Tillverkare: Behringer, www.behringer.com

PRODUKTNYHET: Virtuella transformatorer från Kazrog

PRODUKTNYHET: Virtuella transformatorer från Kazrog

PRODUKTNYHET: Mer analog värme från Göteborg

PRODUKTNYHET: Mer analog värme från Göteborg