PRODUKTNYHET: Semimodulärt från Behringer

PRODUKTNYHET: Semimodulärt från Behringer

Behringer har den senaste tiden släppt och annonserat ett flertal syntar, varav många är replikor eller kopior av klassiska modeller. Men Behringers senaste synt, Crave, verkar vara en nyutvecklad produkt, om än med klassisk teknik.

Crave är en semimodulär monosynt vars ljudmotor är byggd kring samma VCO som används i Prophet 5 och SH-101, 3440 VCO. Det valbara hög- och lågpassfiltret kommer från Behringers Model D Minimoog-klon, och du hittar även LFO:s och enveloper, allt det där som man förväntar sig av en analog monosynt. Då Crave är en modulärsynt finns det gott om kopplingspunkter, hela 32 jack finns att tillgå direkt från ovansidan på synten. Crave har även begåvats med en step-sequencer med åtta banker om åtta sekvenser, med upp till 32 noter per sekvens.

Pris: 149 euro
Tillverkare: Behringer, www.behringer.com

PRODUKTNYHET: Klassiska attribut i TremLord från Orange

PRODUKTNYHET: Klassiska attribut i TremLord från Orange

PRODUKTNYHET: Neumann släpper en studiohörlur

PRODUKTNYHET: Neumann släpper en studiohörlur