Decent Samples Indie Guitar för Kontakt

Decent Samples Indie Guitar för Kontakt

Decent Samples har fokuserat på små, enkla samplingsbibliotek som fungerar utmärkt för den lilla studion som vill göra stor filmmusik.

Utvecklaren bakom Decent Samples, David Hilowitz, berättar att Fender Jazzmaster är hans absoluta favoritgitarr. Och hans favoritförstärkare är en Music Man Sixty-Five. Under de senaste tio åren har han använt den här utrustningen för att spela in en mängd rocklåtar, filmmusik, och annan instrumentalmusik. Nu har han samplat den här kombon och skapat ett Kontakt-instrument av resultatet. Den har tre olika velocitylager, och 4 round robins per zon. Den har ADSR-, och EQ-kontroller, inbyggd delay-effekt, och convolution-reverb. Den har samplats med 24 bitars upplösning, vid både 48 kHz, och 96 kHz samplingsfrekvens, och biblioteket levereras i fyra olika storlekar. Indie Guitar kräver den fulla versionen av Kontakt 5.3.1 eller nyare.

Pris: 20 dollar.
Tillverkare: Decent Samples, decentsamples.com

Mixa i dina hörlurar med Waves Abbey Road Studio 3

Mixa i dina hörlurar med Waves Abbey Road Studio 3

Ashun Sound Machines (ASM) presenterar Hydrasynth synthesizer

Ashun Sound Machines (ASM) presenterar Hydrasynth synthesizer