PRODUKTNYHET: Rupert Neve uppdaterar mikrofonpreamp

PRODUKTNYHET: Rupert Neve uppdaterar mikrofonpreamp

Rupert Neves första produkt under varumärket Rupert Neve Designs, RND, var mikrofonförstärkaren 5012. Nu ersätts den av RND 5211, som precis som föregångaren är en tvåkanals mikrofonförstärkare av högsta kvalitet.


Rupert Neve Designs nya mikrofonförstärkare, 5211, annonserades nyligen på AES-mässan i New York. 5211 kommer med en ny förstärkarteknik med högre volt och större headroom; upp till 72 dB ren förstärkning utlovas. Mikrofonförstärkaren kommer med Neves ‘Silk’-teknik, som gör det möjligt att mätta signalen för en mer klassisk ton, samt Neves ‘dual-tap’ topologi som levererar både -6dB och +26dBu, så att preampen går att använda med både semi-professionell utrustning och studioutrustning. Ingångarna på 5211 är helt befriade från transformatorer, vilket gör att 5211 fungerar som en modern, ren, preamp om man väljer bort ‘Silk’-funktionen.

Pris: 1995 dollar
Tillverkare: Rupert Neve Designs, www.rupertneve.com

PRODUKTNYHET: Ny röstprocessor från Roland

PRODUKTNYHET: Ny röstprocessor från Roland

PRODUKTNYHET: Icon Pro Audio släpper ny DAW-kontroller

PRODUKTNYHET: Icon Pro Audio släpper ny DAW-kontroller