PRODUKTNYHET: Världens första 120-volts mikrofonförstärkare från SPL

PRODUKTNYHET: Världens första 120-volts mikrofonförstärkare från SPL

Tyska SPL har de senaste åren använt sig av deras 120-volts teknik i allt fler produkter. Nu kommer den första mikrofonförstärkaren med tekniken, vilket enligt tillverkaren resulterar i en mikrofonförstärkare som i princip är omöjlig att styra över.

SPL’s nya produkt Crescendo kommer med åtta separata mikrofonförstärkare. Alla kanaler är identiska, med gain, VU-mätare, fas, fantommatning samt -20 dB PAD; med upp till 70 dB förstärkning. Enligt SPL har deras egenutvecklade 120-volts teknik lett till en preamp med så mycket dynamik, och så låg distorsion, att Crescendo kan driva vilken mikrofon som helst utan färgning. Crescendo är inte på något sätt en billig produkt, men är man ute efter åtta mikrofonförstärkare av hög kvalitet kan det vara ett alternativ att kolla in.

Pris: 4 999 euro inklusive tysk moms
Tillverkare: SPL, www.spl.audio

TEST: Harrison Mixbus

TEST: Harrison Mixbus

PRODUKTNYHET: M-Audio lanserar ett nytt USB-C interface

PRODUKTNYHET: M-Audio lanserar ett nytt USB-C interface