PRODUKTNYHET: M-Audio lanserar ett nytt USB-C interface

PRODUKTNYHET: M-Audio lanserar ett nytt USB-C interface

I trettio år har M-Audio levererat prisvärd ljudutrustning för studio och hemmastudio. Nu är det dags för ett nytt ljudinterface som utnyttjar den större bandbredden i USB-C, vilket ger låg fördröjning och samplingsfrekvenser upp till 192 kHz.

M-Audio M-Track 8X4M är ett USB-C interface med åtta analoga ingångar och fyra analoga utgångar. M-Track stödjer högupplöst ljud upp till 192 kHz / 24 bitar och kommer med fyra mikrofonförstärkare som drivs av M-Audios nya ‘Crystal Preamps’-teknik. De nya mikrofonförstärkarna ska enligt tillverkaren ge ett transparent ljud med minimalt brus, samtidigt som M-Audio garanterar att dina mikrofoner kommer fungera optimalt med mikrofonförstärkaren. M-Track 8X4M kommer med LED-mätare för de sex första ingångskanalerna och är bestyckad med en volymkontroll som är både stor och av metall, för bästa respons.

Pris: 3 299 kronor
Tillverkare: M-Audio, www.m-audio.com

PRODUKTNYHET: Världens första 120-volts mikrofonförstärkare från SPL

PRODUKTNYHET: Världens första 120-volts mikrofonförstärkare från SPL

PRODUKTNYHET: En Telefunken ELA M251 från Alingsås?

PRODUKTNYHET: En Telefunken ELA M251 från Alingsås?