PRODUKTNYHET: En Telefunken ELA M251 från Alingsås?

PRODUKTNYHET: En Telefunken ELA M251 från Alingsås?

Kanske inte riktigt, men nästan. Alingsåsbaserade high-end leverantören och tillverkaren Golden Age Music, har utvecklat en ny mikrofon som hämtar inspiration från den klassiska mikrofonen Telefunken ELA M251.

Den nya mikrofonen från Golden Age Music går under namnet GA-251, vilket tillsammans med mikrofonens utseende avslöjar att det är en Telefunken ELA M251 inspirerad mikrofon vi har att göra med. Golden Age Music inte avslöjat så mycket om mikrofonen än, så vi vet inte om det är en klon eller en ELA M-inspirerad kopia. Det vi vet är att mikrofonen släpps i Golden Age Musics nya ‘Premier’-serie, en serie där Golden Age har prioriterat kvalitetskomponenter och kretslayout över pris. Detta till trots är mikrofonen inte speciellt dyr i jämförelse med ett original, GA-251 kostar 1 699 euro inklusive moms och ska finnas för leverans nu.   

Pris: 1 699 euro
Tillverkare: Golden Age Premier, www.goldenagepremier.com

PRODUKTNYHET: M-Audio lanserar ett nytt USB-C interface

PRODUKTNYHET: M-Audio lanserar ett nytt USB-C interface

PRODUKTNYHET: Fusion från SSL

PRODUKTNYHET: Fusion från SSL