PRODUKTNYHET: Ny röstprocessor från Roland

PRODUKTNYHET: Ny röstprocessor från Roland

Roland släpper inom kort en nyutvecklad multieffekt som är speciellt framtagen för modern sång, med effekter som vocoder, auto-tune och robot.

Roland VT-4, som processorn heter, ser ut att vara en smidig och tydlig liten effektprocessor. Utöver vanliga effekter, som reverb och delay, hittar du vocoder, megaphone, robot och harmony, och du har även direkt kontroll över pitch och formanter. VT-4 kommer med inbyggd mikrofonförstärkare och stödjer MIDI, så att det enkelt går att styra rösten. Du kan få två eller tre stämmor till din sång och VT-4 anpassar stämmorna automatiskt efter vilka ackord du spelar. VT-4 har åtta inbyggda användarminnen och går att driva med batteri eller nätadapter.

Pris: Okänt
Tillverkare: Roland, www.roland.com

GUIDE: App to date

GUIDE: App to date

PRODUKTNYHET: Rupert Neve uppdaterar mikrofonpreamp

PRODUKTNYHET: Rupert Neve uppdaterar mikrofonpreamp