PRODUKTNYHET: Måla upp en ny ljudbild med Pigments från Arturia

PRODUKTNYHET: Måla upp en ny ljudbild med Pigments från Arturia

Franska Arturia har de senaste 20 åren levererat en mängd fantastiska mjukvaruinstrument skapade med deras True Analog Emulation-teknik. Nu släpper de Pigments, en synt som bygger på den samlade kunskapen Arturia har ackumulerat genom åren.

Pigments är en hybridsynt som använder sig av både virtuell analog teknik samt vågtabellteknik. Det finns klassiska filter från Arturias tidigare syntar, men även nya moderna filtertyper. Men Pigments stora nyhet är modulationssektionen. Det går att modulera det mesta, från nästan vilken källa som, och det finns även en kraftfull randomiseringsfunktion om man saknar uppslag eller vill skapa ljud slumpmässigt. Pigments har även en potent effektprocessor med både insert- och send-effekter, samt en sequencer/arpeggiator - som båda går att koppla till modulationssektionen. Pigments finns för både Mac och Windows, men kolla in systemkraven innan du slår till, det krävs en relativt snabb dator, med ett OpenGL 2.0 kompatibelt grafikkort, för att synten ska fungera.

Pris: 199 euro
Tillverkare: Arturia, www.arturia.com

PRODUKTNYHET: Falcon - ny overdrivepedal från Crazy Tube Circuits

PRODUKTNYHET: Falcon - ny overdrivepedal från Crazy Tube Circuits

PRODUKTNYHET: Mer mättnad med mindre fördröjning från Klevgränd

PRODUKTNYHET: Mer mättnad med mindre fördröjning från Klevgränd