PRODUKTNYHET: Limiterad analog syntmodul från Moog

PRODUKTNYHET: Limiterad analog syntmodul från Moog

Välrenommerade Moog släpper inom kort en ny analog monosynt i begränsad upplaga, Sirin Analog Messenger Of Joy.

Sirin är byggd med teknik från Moogs bassynt Taurus, men är inte begränsad till basljud, Sirin levererar även leadljud och mjuka klanger. Synten kommer med dubbla oscillatorer, och som filter valde Moog att implementera deras klassiska 4-polsfilter. Det finns även två ADSR enveloper samt en LFO. Sirin är digitalt kontrollerad för enkel hantering, det går att spara 128 egna ljud, och det går att styra synten från dator med mjukvaran Sirin Editor. Moog låter hälsa att endast 2 500 Sirin kommer att tillverkas, så är du sugen på ett eget exemplar, är det en god idé att ställa sig i kö redan nu.

Pris: 7 695 kronor
Tillverkare: Moog, www.moogmusic.com

PRODUKTNYHET: Klassisk synteffekt från Roland blir gitarrpedal från TC

PRODUKTNYHET: Klassisk synteffekt från Roland blir gitarrpedal från TC

PRODUKTNYHET: Klassiska attribut i TremLord från Orange

PRODUKTNYHET: Klassiska attribut i TremLord från Orange