PRODUKTNYHET: Limiterad OCD från Fulltone

PRODUKTNYHET: Limiterad OCD från Fulltone

Amerikanska Fulltones populära OCD-pedal kommer nu i en begränsad upplaga med ovanliga och eftertraktade dioder.

Fulltones OCD-pedal släpptes redan 2005, och följdes upp med en ny version, OCD V2, 2017. Nu kommer en specialversion av pedalen, som går under beteckningen CS-OCD-Ge, vilken är bestyckad med två MOSFET-transistorer samt två germaniumdioder. Anledningen till att Fulltone kunde utveckla denna version, var att de kom över ett mindre lager med germaniumdioder av precis rätt typ. Skillnaden på ljudet mellan OCD V2 och CS-OCD-Ge är enligt tillverkaren att den sistnämnda har något bättre dynamik, mer sustain, samt ett mer fokuserat och rörlikt ljud. Fulltone har varken avslöjat pris, leveransdatum eller hur många pedaler som ska tillverkas, men det går bra att anmäla sitt intresse på tillverkarens hemsida för de som känner sig manade.

Pris: Okänt
Tillverkare: Fulltone, www.fulltone.com

PRODUKTNYHET: Virtuella bandspelare till T-Racks 5

PRODUKTNYHET: Virtuella bandspelare till T-Racks 5

PRODUKTNYHET: Boss lanserar en ny serie med digitala gitarrpedaler

PRODUKTNYHET: Boss lanserar en ny serie med digitala gitarrpedaler