PRODUKTNYHET: Ny Moog med gammal teknik

PRODUKTNYHET: Ny Moog med gammal teknik

Klassiska synttillverkaren Moog visade nyligen upp den nyutvecklade Moog Grandmother, en semimodulär analogsynt som hämtat inspiration från Robert Moogs tidiga konstruktioner.

Moog Grandmother är en monofonisk synt med en helt analog signalkedja, från oscillatorerna som är baserade på dem från Minimoogen, hela vägen genom enveloper, filter och alla andra moduler; till och med reverbet är av analog fjädertyp. Moog Grandmother är semimodulär, det går alltså att koppla om syntens moduler om man så vill, men Grandmother kan även kopplas externt till andra moduler, från Moog eller andra tillverkare. Synten kommer med ett 32-tangenters klaviatur, inbyggt sequencer och arpeggiator och kommer med MIDI både via DIN och USB.

PRIS: 999 DOLLAR
TILLVERKARE: MOOG, WWW.MOOGMUSIC.COM
 

PRODUKTNYHET: EastWest släpper episk röst från öst

PRODUKTNYHET: EastWest släpper episk röst från öst

PRODUKTNYHET: Solar Guitars släpper åtta nya modeller

PRODUKTNYHET: Solar Guitars släpper åtta nya modeller