PRODUKTNYHET: Autotune med extra effekter

PRODUKTNYHET: Autotune med extra effekter

Antares, som skämt bort oss med perfekt pitch i över 20 år, lanserar nu Auto-Tune EFX+, med extra effekter för sång och tal.

Antares senaste produkt har, utöver autotunefunktionalitet, fått sex effekter för främst sång och tal. Vi återfinner Pitch and Throat som bland annat modellerar den mänskliga strupen, Duet som skapar naturliga sångdubbar, Vocode för både klassiska och moderna vocoderljud, Tube Amp för analog distorsion, Mutate som muterar ljudet med ringmodulator, samt Filter, som innehåller både eq och högpassfilter för specialeffekter. Auto-Tune EFX+ kommer även med Antares Auto-Motion-teknik, med vilken man kan använda olika mönster för att styra tonhöjd i realtid.

Pris: 199 dollar
Tillverkare: Antares, www.antarestech.com

PRODUKTNYHET: UAD-plattformen växer med kammare från Capitol och uppdaterad dansk kompression

PRODUKTNYHET: UAD-plattformen växer med kammare från Capitol och uppdaterad dansk kompression

PRODUKTNYHET: Minimixer för pedalbordet

PRODUKTNYHET: Minimixer för pedalbordet