PRODUKTNYHET: Minimixer för pedalbordet

PRODUKTNYHET: Minimixer för pedalbordet

Parallell inkoppling av gitarrpedaler är inte så vanligt, detta vill The GigRig råda bot på med pedalen Wetter Box.

Wetter Box är en kompakt pedal utvecklad för gitarrister som vill utnyttja den fulla potentialen i sitt pedalbord. Genom att koppla pedalerna parallellt, istället för i serie, går det att mixa signaler på ett nytt och kreativt sätt. Wetter Box hanterar två stereoeffekter samtidigt, med separat förstärkning för varje effektloop. Du ställer enkelt in hur mycket effekt som ska mixas in i den torra signalen, antingen direkt på pedalen eller via extern expressionpedal. Pedalen har även variabel fas på effektloop B, utifall fasfel mellan signalerna skulle uppstå vid mix.

Pris: 229 pund
Tillverkare: The GigRig, www.thegigrig.com

PRODUKTNYHET: Autotune med extra effekter

PRODUKTNYHET: Autotune med extra effekter

PRODUKTNYHET: Kompakt och professionell fältinspelare från Zoom

PRODUKTNYHET: Kompakt och professionell fältinspelare från Zoom