PRODUKTNYHET: Multieffekt med inbyggd sequencer

PRODUKTNYHET: Multieffekt med inbyggd sequencer

Utvecklaren Audiaire lanserar en ny multieffekt för Windows och Mac som är både avancerad och enkel.

Den nya multieffekten Nuxx från Audiaire kommer med inte mindre än 30 olika effekttyper. Vi återfinner alla sedvanliga effekter såsom reverb, delay och kompressor, men även några ovanligare som filter, bit crusher och ringmodulator. Den stora skillnaden mot vanliga effektenheter är att Nuxx kommer med inbyggd sequencer. Det går att automatisera upp till 55 parametrar direkt i pluggen, och sequencern har även fått verktyg för skalor, arpeggios och patterns. Tycker man att det är överväldigande med alla inställningsmöjligheter så går det att köra Nuxx i enkelt läge, då minimeras antal kontroller till endast sex stycken. Pris: 55 euro

Introduktionspris: 55 euro
Tillverkare: Audiaire, www.audiaire.com

PRODUKTNYHET: Svenska Solar lanserar en ny serie med elgitarrer

PRODUKTNYHET: Svenska Solar lanserar en ny serie med elgitarrer

PRODUKTNYHET: Multibandsfasmätare från MAAT

PRODUKTNYHET: Multibandsfasmätare från MAAT