PRODUKTNYHET: Multibandsfasmätare från MAAT

PRODUKTNYHET: Multibandsfasmätare från MAAT

Amerikanska mjukvaruutvecklaren MAAT lanserar en ny typ av faskorrelationsmätare för visning av monokompabilitet.

MAAT 2BC multiCORR är en 31-bands korrelationsmätare som är utvecklad för användare som behöver exakt monokompabilitetsinformation över hela frekvensområdet. Pluggen delar upp ljudsignalen i 31 noga utvalda band, för att sedan visa fasinformationen band för band. Enligt MAAT är detta nödvändigt i modern musik där bas och baskagge ofta är helt dominant i ljudbilden, och därmed dominerar resultatet när man använder traditionell faskorrelationsmätare. Med 2BC multiCORR går det att se alla fasfel, även i diskant och mellanregister, som till exempel i stråkar, sång eller hihats.

Pris: 49 dollar
Tillverkare: MAAT,
www.maat.digital

PRODUKTNYHET: Multieffekt med inbyggd sequencer

PRODUKTNYHET: Multieffekt med inbyggd sequencer

PRODUKTNYHET: Ny signaturmodell från Hunter Hayes i Ernie Ball Music Mans Artist-serie

PRODUKTNYHET: Ny signaturmodell från Hunter Hayes i Ernie Ball Music Mans Artist-serie