PRODUKTNYHET: Nytt reverb när SSL uppdaterar Native till 6.1

PRODUKTNYHET: Nytt reverb när SSL uppdaterar Native till 6.1

På AES-mässan visade SSL nyligen upp det nya reverbet FlexVerb, ett nyutvecklat reverb som enligt tillverkaren är lättanvänt, kraftfullt och välljudande.

FlexVerb från SSL är en av nyheterna i SSL’s pluginpaket Native, som uppdaterats till version 6.1. Reverbet har enligt SSL designats för att ge ett professionellt resultat på ett enkelt och intuitivt sätt, och det finns fyra olika rum att utgå från: Room, Hall, Plate och Chamber. FlexVerb kommer med ‘split early-late reflection’-teknik, vilket gör det möjligt att blanda tidiga och sena reflexer från olika algoritmer. Reverbet är bestyckat med en 6-band EQ med spektrumanalysator, som även har en 3-bands reverb-multiplikator. För ytterligare justeringar av ljudet finns en kompressor, som endast påverkar den våta signalen, att tillgå.

Pris: 219 euro
Tillverkare: SSL, www.solidstatelogic.com

TEST: Universal Audio OX Amp Top Box

TEST: Universal Audio OX Amp Top Box

GUIDE: App to date

GUIDE: App to date