PRODUKTNYHET: Ny kompakt live-mixer från SSL

PRODUKTNYHET: Ny kompakt live-mixer från SSL

Engelska Solid State Logic, mer känt under förkortningen SSL, har levererat high-end mixerbord sedan tidigt 1970-tal. Nu släpper de det nya kompakta mixerbordet L100, tänkt för liveljud där det inte finns plats för ett fullstort mixerbord.

SSL L100 är designad för att lämna största möjliga ljud från en kompakt enhet. Mixern delar många likheter med SSL:s större mixerbord i serien och har bland annat samma ljudmotor, med låg latency och högt headroom. L100 har också samma in- och utgångsmöjligheter som de större mixerborden, och stöder SSL:s ‘Superanalogue’ stageboxar över MADI eller Dante, analoga eller digitala in- och utgångar samt Blacklight.

Mixern kan hantera upp till 96 kanaler samtidigt, med möjlighet till 64 ingångar, 36 aux send, 12 stem-grupper, 12 VCA och 4 masterutgångar. L100 kommer med 12+2 reglar samt en 17” multi-touch pekskärm för snabbt och enkelt handhavande. SSL låter hälsa att priset kommer bli konkurrenskraftigt, vad det nu kan betyda i reda pengar.

Pris: Okänt
Tillverkare: Solid State Logic, www.solidstatelogic.com

TEST: Wavesfactory Sharine

TEST: Wavesfactory Sharine

PRODUKTNYHET: Korrigera högtalarna med Waves

PRODUKTNYHET: Korrigera högtalarna med Waves