PRODUKTNYHET: Korrigera högtalarna med Waves

PRODUKTNYHET: Korrigera högtalarna med Waves

Israeliska Waves Audio lanserade den första kommersiella pluggen någonsin redan 1992, när de släppte EQ:n Q10. Sedan dess har de släppt över 150 plugins och är idag ledande inom DSP-teknik för ljud. Nu släpper de TRACT, som tillsammans med Rational Acoustics mjukvara ger snabb och enkel korrigering av högtalare.

TRACT är en plugin som tillsammans med ljudanalysator-mjukvaran Smaart från Rational Acoustics blir ett komplett system för att analysera och korrigera ljud, både för studio och live. Det går helt enkelt till så att man tar en ögonblicksbild över ljudet och TRACT räknar automatiskt ut en korrektiv FIR EQ kurva. Det går att använda fördefinierade frekvenskurvor och man kan också enkelt skapa sina egna förinställningar. TRACT har kort fördröjning mellan in- och utljud samt linjär fas med väldigt låg distorsion.

Pris: Okänt
Tillverkare: Waves, www.waves.com

PRODUKTNYHET: Ny kompakt live-mixer från SSL

PRODUKTNYHET: Ny kompakt live-mixer från SSL

PRODUKTNYHET: Steinberg uppdaterar och lanserar slimmad instegsversion av Dorico

PRODUKTNYHET: Steinberg uppdaterar och lanserar slimmad instegsversion av Dorico