PRODUKTNYHET: En Mexikansk Jimi Hendrix från Fender

PRODUKTNYHET: En Mexikansk Jimi Hendrix från Fender

Önskar du dig en Fender Jimi Hendrix signaturmodell, men tycker det känns lite väl hårt i plånboken med en Custom Shop för över 40 000? Då kanske nya Mexikotillverkade Jimi Hendrix Stratocaster är något för dig.

Nya Fender Jimi Hendrix Stratocaster kommer med alla de attribut man associerar med Jimi Hendrix-modeller. Huvudet är spegelvänt och kommer med Jimis signatur; och även mikrofonerna, tre stycken American Vintage ‘65 single-coil, är monterade i omvänd ordning för autentiskt Jimi Hendrix-ljud. Gitarren har en c-formad lönnhals med radius på 9.5”, vilket gör gitarren lättspelad. Nya Fender Jimi Hendrix Stratocaster finns i tre färger: 3-Color Sunburst, Olympic White samt Ultra Violet.

Pris: 9 099 kronor
Tillverkare: Fender, www.fender.com

PRODUKTNYHET: Epiphone släpper en Joe Bonamassa ES-335 signaturmodell

PRODUKTNYHET: Epiphone släpper en Joe Bonamassa ES-335 signaturmodell

PRODUKTNYHET: Digital slagplatta med extra allt från Alesis

PRODUKTNYHET: Digital slagplatta med extra allt från Alesis