PRODUKTNYHET: Digital slagplatta med extra allt från Alesis

PRODUKTNYHET: Digital slagplatta med extra allt från Alesis

Amerikanska Alesis har släppt en ny slagplatta i Strike-serien, Strike Multipad. Strike Multipad är designad för enkel och snabb hantering och kommer med nio LED-belysta anslagskänsliga slagplattor samt 8 000 ljud att välja på. Men Multipad bjuder på så mycket mer.

Du hittar bland annat en sampler, som kan sampla direkt från din smartphone eller internet, och som även har looper-funktionalitet för både interna och externa ljud. Alesis har även gett Multipad en ljudkortsfunktion så att det går att använda slagplattan som ljudinterface med två analoga in- och utgångar samt MIDI. Om inte det räcker, så finns det även fem effektenheter, tre för instrument, en mastereffekt samt kompressor och equalizer. Det hela styrs med ett flertal dedikerade kontroller och en tydlig 4,3” färgskärm.

Pris: 7 700 kronor
Tillverkare: Alesis, www.strikemultipad.com

PRODUKTNYHET: En Mexikansk Jimi Hendrix från Fender

PRODUKTNYHET: En Mexikansk Jimi Hendrix från Fender

PRODUKTNYHET: Spektralmodellerat Rhodes från Sampleson

PRODUKTNYHET: Spektralmodellerat Rhodes från Sampleson