PRODUKTNYHET: Fransk åttabitars trummaskin

PRODUKTNYHET: Fransk åttabitars trummaskin

Franska synttillverkaren Twisted Electrons lanserar en ny trummaskin, Deton8, med både samplade och syntetiska ljud.

Franska Twisted Electrons har släppt flera intressanta produkter de senaste åren, bland annat fristående syntar och sequencers, men även moduler för modulärsyntar. Den nya trummaskinen Deton8 är en fristående sampleplayer, trumsynt och sequencer, som blandar åttabitarssamplingar och syntetiska ljud för ljudalstring. Trummaskinen levereras med ett flertal ljudbanker för elektronisk musik, och man kan själv ladda upp egna ljud via USB om man önskar. Deton8 har åtta röster och kommer med åtta ‘stutter modes’ för ljudmanipulation, men har även inbyggd distortion, ringmodulator, och mycket annat. Vad det gäller anslutningar har Deton8, utöver ljudutgång och USB, även MIDI och sync in / ut.

Pris: 306 euro inklusive fransk moms
Tillverkare: Twisted Electrons, twisted-electrons.com

PRODUKTNYHET: Ovanlig EQ från Langevin, nu som plugg

PRODUKTNYHET: Ovanlig EQ från Langevin, nu som plugg

PRODUKTNYHET: Ny serie med studiomikrofoner från Telefunken

PRODUKTNYHET: Ny serie med studiomikrofoner från Telefunken