PRODUKTNYHET: Roland släpper ny produkt i AIRA-serien

PRODUKTNYHET: Roland släpper ny produkt i AIRA-serien

Nu släpper Roland sin senaste produkt i AIRA-serien, Roland TR-8S Rhythm Performer, som med ACB-teknik naturtroget simulerar analoga komponenter. Den stora nyheten är att det nu går att använda egna samplingar tillsammans med tekniken. 

Roland TR-8S kommer förladdad med ljud från Rolands klassiska trummaskiner, 808, 606, 909, 707 och 727, men det finns också möjlighet att byta ut ljuden mot egna samplingar. Till skillnad från andra sample players är trummaskinsljuden i TR-8S inte bara samplade utan även emulerade på kretskortsnivå för ett så autentiskt ljud som möjligt. Detta tillsammans med förmågan att spela upp egna samplingar ger enligt Roland omfattande möjligheter för producenter och artister att skapa nya unika ljud och klanger.

TR-8S har dedikerade knappar för många funktioner, en effektiv effektenhet samt inbyggd sequencer, vilket gör maskinen lämpad för både live- och studiobruk.

PRIS: 699 EURO
TILLVERKARE: ROLAND, WWW.ROLAND.COM

PRODUKTNYHET: Softube släpper Weiss DS1-MK3 som plugin

PRODUKTNYHET: Softube släpper Weiss DS1-MK3 som plugin

PRODUKTNYHET: Nytt färgglatt modellprogram från Furch

PRODUKTNYHET: Nytt färgglatt modellprogram från Furch