PRODUKTNYHET: Meteora HH från Fender är här

PRODUKTNYHET: Meteora HH från Fender är här

Nästa modell från Fenders Alternate Reality-serie är här. Säg hej till Meteora HH, en ny elgitarr som påminner om Fender Jazzmaster.

Meteora HH är enligt Fender en ”retro-modern” gitarr som passar för lite hårdare musik. Gitarren kommer med en kropp av al, Modern C-hals och är bestyckad med två humbuckers från Fenders Player-serie. Vi återfinner även en trevägsomkopplare samt ett Adjusto-matic-stall, men kanske främst en Push-Pull Coil Split-kontroll. Denna kontroll gör det möjligt att splitta spolarna i mikrofonerna, vilket möjliggör ett klassisk singlecoil-ljud från humbuckermikrofonerna. Meteora HH finns i tre färger: Candy Apple Red, Lake Placid Blue samt Surf Greene, och levereras med gigbag.

Pris: 10 799 kronor
Tillverkare: Fender, www.fender.com

PRODUKTNYHET: Mer rör och Volca från Korg

PRODUKTNYHET: Mer rör och Volca från Korg

PRODUKTNYHET: Ny monitorkontroller från Audient

PRODUKTNYHET: Ny monitorkontroller från Audient